1ος Ποδηλατικός Γύρος Ελληνικού Αργυρούπολης

Οι δρόμοι του Ελληνικού και της Αργυρούπολης την Κυριακή 22 Μαίου πλημμύρισαν από τους ποδηλάτες και ποδηλάτισσες όλων των ηλικιών που ξεπέρασαν τους 1300.


Την Κυριακή 22 Μαϊου διοργανώθηκε  ο  ποδηλατικός γύρος Ελληνικού Αργυρούπολης. Περισσότεροι από 1300 ποδηλάτες όλων των ηλικιών, διέσχισαν  τις γειτονιές του Ελληνικού και της Αργυρούπολης, σχηματίζοντας μια μεγάλη παρέα, που διέδωσε ένα Οικολογικό μήνυμα.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός έγιναν στην πλατεία Βάρναλη της Αργυρούπολης. Οι ποδηλάτες διένυσαν μια διαδρομή απόστασης 4,5 χιλιομέτρων στους δρόμους: Μ. Γερουλάνου – Αβέρωφ – Κρώμνης – Τριπόλεως – Πόντου – Χρυσ. Τραπεζούντος – Τριπόλεως – Μ. Ασίας – Ευσταθιάδη – Εθν. Μακαρίου & Ηλεκτρουπόλεως.

Βασικοί συμμετέχοντες, τα σχολεία της περιοχής, έδωσαν δυνατό παρόν. Τα σχολεία που είχαν τις περισσότερες συμμετοχές ήταν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης με 94 συμμετοχές, το 11ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης με 68 συμμετοχές και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού με 15 συμμετοχές. Τα 94 παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης κέρδισαν από μία εξάμηνη συνδρομή για το Κολυμβητήριο, ενώ τα άλλα δύο σχολεία κέρδισαν από 5 μπάλες ποδοσφαίρου.

Μετά τον τερματισμό μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες και έγινε κλήρωση με πολλά πλούσια δώρα.

Αυστηρή ήταν η επιτήρηση κατά μήκος όλης της διαδρομής, γιά την αποφυγή ατυχημάτων, με την βοήθεια της Τροχαίας Ελληνικού, της Δημοτικής Αστυνομίας, αλλά και εθελοντικών ομάδων της ευρύτερης περιοχής.

Μεταξύ αυτών, την βοήθειά τους έδωσαν και οι Εθελοντικές Ομάδες του Δ. Βύρωνα, που διέθεσαν γιά την εκδήλωση, ένα όχημα με 4 άτομα προσωπικό.

Φωτό: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest